Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2021, 23:50

Ljajić ima ponudu Al Hilala, ali njemu se ne ide

Tako tvrde turski mediji

Kako je duga fudbalska sezona. Koliko uspona i padova se desi dok lopta ne obiđe ceo krug u fudbalskoj godini.

U prvom delu sezone Adem Ljajić je bio gotovo persona non grata u Bešiktašu. Uglavnom je u igru ulazio s klupe, turski mediji su pisali da ga trener Sergen Jalčin baš i ne voli, dok je upravi bio trn u oku jer nije pristajao na smanjenje plate usred >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pandemije korone.

A, onda odjednom, kako je došlo proleće, tako su se otkravili i odnosi u Bešiktašu, Ljajić je postao jedan od ključnih igrača u borbi za titulu. I sada niti se njemu ide iz Bešiktaša, niti uprava želi da ga proda.

Turski mediji tvrde da Adem već ima ponudu na stolu. Poslao je Al Hilal iz Saudijske Arabije. Potrebno mu je kvalitetno pojačanje u veznom redu za sledeću sezonu.

Problem što se Ljajiću ne ide iz Bešiktaša, tvrde Turci. On nikada nije krio da uživa u Istanbulu, a pogotovo mu je dobro sada kada je počeo i redovno da igra i uživa podršku trenera i uprave kluba.

Sve miriše da će srpski internacionalac ostati na obali Bosfora, mada se Al Hilal neće predati tako lako...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.