Izvor: Blic, 20.Jun.2019, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kupovina S-400 narušiće odnose SAD i Turske"

SAD su spremne da razgovaraju o načinima kako bi se umanjile moguće posledice od turske kupovine raketnih sistema odbrane S-400 od Rusije, izjavio je visoki američki zvaničnik za TAS S, komentarišući pisanje Blumberga da se Turskoj spremaju sankcije zbog nabavke ruskih sistema.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremaju sankcije: "S-400 je sistem prikupljanja obaveštajnih podataka"

Izvor: B92, 20.Jun.2019

Vašington/Ankara -- SAD su spremne da razgovaraju o načinima kako bi se umanjile moguće posledice od turske kupovine raketnih sistema odbrane S-400 od Rusije...Ovo je izjavio visoki američki zvaničnik za TAS, komentarišući pisanje Blumberga da se Turskoj spremaju sankcije zbog nabavke ruskih sistema..."Planirana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.