Junker: Turska želi da EU obustavi pregovore o članstvu

Izvor: Beta Video, 29.Avg.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junker: Turska želi da EU obustavi pregovore o članstvu

BRISEL - Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker izjavio je danas da se Turska ``krupnim koracima udaljava od Evrope`` i izrazio uverenje da turske predsednik Redžep Tajip Erdogan želi da Evropska unija zaustavi pregovore sa tom zemljom. Junker je takodje ocenio da se Erdogan nada da će Evropa obustaviti pregovore ``kako bi ona bila odgovorna (za prekid), a ne Turska``. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Verujem da Erdogan želi da mi zaustavimo pregovore"

Izvor: B92, 29.Avg.2017

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker izjavio je da se Turska "krupnim koracima udaljava od Evrope"...On je i izrazio uverenje da turski predsednik Redžep Tajip Erdogan želi da Evropska unija zaustavi pregovore o pridruživanju s tom zemljom...Junker je takođe ocenio da se Erdogan nada da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.