Hersek: Biće teško i Bogdanu i nama

Izvor: B92, 02.Sep.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hersek: Biće teško i Bogdanu i nama

Krilni centar Turske Bariš Hersek ističe da duel sa Srbijom donosi mnogo timu koji trijumfuje.

Dve selekcije imaju polovičan učinak nakon prva dva kola Grupe D Evrobasketa, a sastaju se u ponedeljak od 21 čas.

"Igramo bolje iz dana u dan. Biće teško protov Srbije. Svi znaju kakav je to tim, iako im fali nekoliko igrača. Pobeda donosi mnogo, izaći ćemo na parket i igrati svim srcem kako bismo pokušali da slavimo", rekao je Hersek.

U centru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pažnje svakako će biti Bogdan Bogdanović, koji je bio miljenik navijača Fenerbahčea prethodnih nekoliko godina.

"Bogdan je sjajan čovek i igrač, bilo je lepo dok smo igrali zajeno. Igra dobro na prvenstvu, biće teško i njemu i meni. On je uradio mnogo dobrih stvari za naš klub, a navijači vole takve igrače. Zaradio je njihovu ljubav", istakao je turski reprezentativac.

Melih Mahmutolu i selektor Ufuk Saridža nadaju se punim tribinama.

"Daćemo sve od sebe. To je vrlo važna utakmica za što bolju poziciju u grupi. Imamo slobodan dan, napunićemo baterije i biti spremni za Srbiju", rekao je Mahmutolu, a Saridža dodao, "Ova utakmica bi mogla da promeni ceo tok turnira za nas. To je vrlo važan meč, spremićemo jak tim za njih. Očekujemo veliku podršku sa tribina".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.