HITNO OPERISAN VOĐA DŽIHADISTA: Lider Nusra fronta u komi! Teško ranjen u glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO OPERISAN VOĐA DŽIHADISTA: Lider Nusra fronta u komi! Teško ranjen u glavu!

Lider Nusra fronta Abu Muhamed el Džulani teško je ranjen u glavu, saopštio je turski medicinski izvor.

- U ponedeljak uveče u državnu bolnicu grada Antakije u provinciji Hataj (na jugu Turske, nedaleko od sirijske granice) prebačen je čovek koji je teško ranjen u glavu u eksploziji koja je odjeknula u sirijskom gradu Idlib - rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, Džulani je u glavu ranjen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gelerom koji je izazvao potres mozga, zbog čega je operisan.

- Čovek kog su juče dostavili u državnu bolnicu u Antakiji je terorista Abu Muhamed el Džulani - naveo je izvor.

On je dodao da je Džulani smešten na odeljenje intenzivne nege, da je u komi i da je njegovo stanje teško.

Sirijski list "Vatan" je ranije javio da je Krivični sud Damaska u odsustvu osudio na smrtnu kaznu rukovodioce i članove terorističkih organizacija "Hajat Tahrir el Šam" (Nusra front), "Fajla el Rahman" i "Džejš el islam".

Prema odluci suda u koju je list imao uvid, na spisku osuđenih je više od 40 terorista, većinom iz Istočne Gute, predgrađa Damaska. Na spisku osuđenih na smrtnu kaznu je i Džulani.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lider Nusra fronta teško ranjen

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2019

Lider Nusra fronta Abu Muhamed el Džulani teško je ranjen u glavu, saopštio je turski medicinski izvor...- U ponedeljak uveče u državnu bolnicu grada Antakije u provinciji Hataj (na jugu Turske, nedaleko od sirijske granice) prebačen je čovek koji je teško ranjen u glavu u eksploziji koja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.