GROM IZ VEDRA NEBA: Vildoza NAPUŠTA PAO i postaje SLOBODAN IGRAČ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 14:12

GROM IZ VEDRA NEBA: Vildoza NAPUŠTA PAO i postaje SLOBODAN IGRAČ!

Jedini problem je milionska plata...

Košarkaš Panatinaikosa, Argentinac Luka Vildoza mogao bi da napusti taj klub već tokom zime, otkrivaju italijanski mediji.

Odnos na relaciji Ergin Ataman - Vildoza nije najsjajniji mogući. Obe strane su očekivale nešto drugačije od one druge, posebno kada je reč o turskom strategu koji se nadao da će Vildoza biti jedan od nosilaca igre novog Panatinaikosa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Međutim, to do sada nije slučaj, pa se preispituje njegova budućnost u Atini. Konkretno, to čine italijanski mediji, odnosno analitičar Fabricio Lorenci sa milanske "Republike" koji veruje da je Luka Vildoza opcija za Armani tokom zime.

- Luka Vildoza ima platu od 1.800.000 evra po sezoni. Možda bi postao dostupan za tržite tek od 2. januara. Međutim, on bi mogao biti predmet razmišljanja za Olimpiju u nedostatku rešenja na tržištu na toj poziciji - reči su Lorencija.

U Armaniju i na startu ove sezone vlada velika kriza i imaju jedan trijumf u prvih šest utakmica. Sećamo se da su u sličnoj situaciji bili i prošle sezone, pa su došli nadomak plej-ofa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vildoza ima novi klub od januara?

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2023

Košarkaš Panatinaikosa i bivši plejmejker Crvene zvezde Luka Vildoza mogao bi da napusti taj klub već tokom zime, otkrivaju italijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.