Fenerbahče lako sa Trabzonom, Kalinićevih 12 poena

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče lako sa Trabzonom, Kalinićevih 12 poena

Datome bio najefikasniji sa 20 poena

Fenerbahče je posle velikog trijumfa u Moksvi protiv CSKA uspeo da dođe do trijumfa i u turskom šampionatu, a ovoga puta na svom terenu Kanarinci su bili bolji od Trabzona s 98:78.

Nije baš od samog starta Fenerbahče imao kontrolu utakmice, borio se Trabzon sve do treće deonice, ali su onda Kanarinci pojačali gas i odvojili se na komfornu distancu posle koje nije bilo povratka za Trabzon.

Najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u domaćem timu bio je Luiđi Datome sa 20 poena, Nanali je dodao 16, Ahmet 15, Dikson 13, a Veseli i Kalinić po 12.

Posle ovog duela, Fenerbahče je na deobi prvog mesta sa skorom 10-2, dok je Trabzon na 13. poziciji sa 4-8.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.