FENER SILAN U KAZANJU: Bogdan RAZBIO Uniks (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENER SILAN U KAZANJU: Bogdan RAZBIO Uniks (FOTO+VIDEO)

Turski tim udaljio rusku ekipu od Top 8.

Turski Fenerbahče je slavio na evrloigaškom gostovanju u Kazanju rezultatom 86:81. Uniks je pružio solidan otpor favorizovanom rivalu, ali su puleni trenera Željka Obradovića rutinski stigli do trijumfa.

ŠTA BI MU REKAO RADONJIĆ: Bivši igrač Zvezde OTIŠAO u Belgiju (FOTO)

U pobedničkom timu blistao je naš Bogdan Bogdanović sa 16 poena ii >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjajnom efikasnošću (5-4 za dva poena, 3-2 za tri, 5 skokova ii sedam asistencija).

Na visini zadatka je bio i Datome sa 18 poena i četiri skoka i šutem za tri poena 4-3.

Jan Veseli je imao vrlo dobar učinak, uknjižio je 15 poena za nepunih 19 minuta provedenih na parketu, dok je Nikola Kalinić za nepunih desetak minuta igre ubacio svega dva poena, a Pero Antić sedam.

Vesna Čović prozvala Džikića, on odgovorio u 2 REČI!

.@JanVesely24 ✈️ at work.#UNKFNB #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/lb15Xc8Ws4

— EuroLeague (@EuroLeague) January 24, 2017

U ekipi Kazanja najefikasniji su bili Parakouski sa 21 poenom i devet skokova i Džonson sa 16 i tri skoka, a Lengford je zabeležio 11 poena.

MIŠKO RAŽNATOVIĆ O TVITU KOJI JE ZAPALIO SRBIJU: Šta će mu sada reći Delije i Grobari?

Fener je praktično, ceo meč bio u vođstvu, Uniks je uspeo samo na kratko da preokrene situaciju u svoju korist i povede 32:31. Gosti su posle toga odmah preuzeli inicijativu, ali borbeni domaćin se nije predavao, ponovo stigao nadomak preokreta

minut pre kraja susreta, kada je bilo 81:84 za turski tim, ali je potom Duverioglu overio pobedu i postavio konačan rezultat.

Ovom pobedom je Fenerbahče umanjio šanse ruskoj ekipi da se domogne Top 8 faze.

Evroliga, 19. kolo

Unikaha – Fenerbahče 81:86

Galatasarj – Makabi (17)

Žalgiris – CSKA (18)

Panatinaikos – Barselona (19.45)

Baskonija – Crvena zvezda (21.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

No Marković - no party! Amare Stodemajer se iživljavao na Zenitu

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2017

Ekipa iz Jerusalima rutinski slavila u derbiju Grupe G - 97:81..Kada Stefana Markovića nema, Zenit nije isti tim!..To se možda i najbolje videlo u četvrtom kolu velikog derbija Evrokupa, gde je Hapoel u Jerusalimu rutinski nadigrao tim iz Sankt Peterburga rezultatom 97:81...Zenitu su konačnu presudu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.