Erkut iz serije Elif: Popularnost ima dve strane medalje!

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erkut iz serije Elif: Popularnost ima dve strane medalje!

Turski glumac Umut Olcer poznatiji kao Erkut iz serije Elif koja se prikazuje na televiziji Pink , kaže da nije ni sanjao da će mu uloga zlobnog Erkuta doneti toliku popularnost.

Iako je poznat po ulozi negativca, Umut važi za veoma prijatnu i veselu osobu. Kaže da je stekao mnogo prijatelja i da je veoma srećan što je na Balkanu stekao toliku popularnost: "Zahvaljujući seriji upoznao sam mnoge države gde smo gostovali sa ekipom,  stekao na Balkanu mnogo zanimljivih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prijatelja ali uspeh i popularnost imaju i cenu", kaže glumac i dodaje:

"Često se nalazim u veoma neprijatnoj situaciji , zovu me razne redakcije iz regiona gde kao profesionalac i negde iz zahvalnosti prema svojoj publici rado izađem u susret ali neki to iskoriste radi tiraža i čitanosti . Dešava se da moje reči budu okrenute na okrutan način i izjave budu upakovane onako kako ja nisam želeo i budem predstavljen u nekom drugom svetlu. Moju publiku ipak čine i mlađa populacija i bude mi neprijatno kada vidim pojedine natpise u medijima u regionu gde dobijam ulogu i u privatnom životu,  ipak je zlobni Erkut samo u seriji . Nije sve kako se čini" rekao je Erkut za Svet plus , koji dolaskom u Srbiju planira da pojedine medijske natpise demantuje i javno odgovori da je on običan čovek koji uživa da usrećuje druge makar svojom ulogom .
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Erkut iz serije Elif iskreno: Popularnost ima dve strane medalje!

Izvor: Story, 07.Jun.2016

Turski glumac Umut Ölçer poznatiji kao Erkut iz serije Elif koja se prikazuje na televiziji Pink, kaže da nije ni sanjao da će mu uloga zlobnog Erkuta doneti toliku popularnost.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.