Erdogan uvodi strože mere zbog Ramazanskog bajrama

Izvor: B92, 18.Maj.2020, 21:23

Erdogan uvodi strože mere zbog Ramazanskog bajrama

Istanbul -- Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da će četvorodnevne restriktivne mere, koje počinju 23. maja, biti uvedene u celoj zemlji.

Te mere su deo napora da se spreči širenje korona virusa tokom ramazanskog bajrama.

Predsednik Turske je rekao da će vernici moći da odlaze na podnevne i popodnevne molitve od 29. maja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Govoreći nakon sastanka vlade, Erdogan je rekao da tokom ove akademske godine škole neće biti ponovo otvorene za učenike, već da će se to dogoditi u septembru sa početkom nove akademske godine, preneo je Rojters.

Prema njegovim rečima, kućni pritvor za zatvorenike koji su pušteni iz zatvora tokom korona virusa, biće produžen za dva meseca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVA ČETVORODNEVNA BLOKADA U TURSKOJ Erdogan najavio restriktivne mere od 23. maja

Izvor: Blic, 18.Maj.2020

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da će četvorodnevne restriktivne mere, koje počinju 23. maja, biti uvedene u celoj zemlji kao deo napora da se spreči širenje korona virusa tokom ramazanskog bajrama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.