Erdogan sumnja u ishod budućih mirovnih pregovora sa Kiprom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2021, 14:04

Erdogan sumnja u ishod budućih mirovnih pregovora sa Kiprom

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je rekao da ne veruje da će sastanak o ponovnom pokretanju mirovnih pregovora o problemu etnički podeljenog Kipra, pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija, dati rezultate.

Ujedinjene nacije su juče saopštile da nema dovoljno zajedničkih osnova za nastavak pregovora o podeljenom Kipru, nakon trodnevnog samita na kojem je pokušano da se izađe iz četvorogodišnjeg ćorsokaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u mirovnim pregovorima.

"Sada je to pomereno 2-3 meseca unazad, ali opet ne verujem da će biti postignut bilo kakav rezultat jer oni nisu iskreni", rekao je Erdogan.

Turski predsednik je govorio i o vakcinaciji protiv kovida-19 u Turskoj, navodeći da njegova zemlja trenutno ima dovoljno doza i da nema problema sa nabavkom

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Erdogan: Napretka u pregovorima nema zato što su zvaničnici kiparskih Grka lažovi

Izvor: Beta, 30.Apr.2021

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan optužio je danas grčko-kiparske zvaničnike za neuspeh poslednje runde pregovora o budućnosti ostrva, kritikujući ih da su "lažovi"."Ne verujem južnom Kipru. Ne verujem da možemo postići rezultat zato što nisu iskreni. Oni su lažovi", rekao je Erdogan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.