Erdogan se obratio posle glasanja: Zaštitimo glasačke kutije

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 17:20

Erdogan se obratio posle glasanja: "Zaštitimo glasačke kutije"

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan obratio se pristalicama na Tviteru nakon završetka glasanja na predsedničkim i parlamentarnim izborima održanim danas.

"Proces glasanja je završen širom zemlje na način koji dolikuje našoj demokratiji", rekao je on i dodao:

"Sada je, kao i uvek, vreme da čvrsto zaštitimo glasačke kutije. Dok rezultati ne budu konačni, nastavićemo da štitimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << volju našeg naroda", napisao je Erdogan na Tviteru.

Podsetimo, Erdogan je iznenadio svojim postupkom, kada je neplanirano došao u Ankaru kako bi ispratio rezultate glasanje. Tradiconalno, turski predsednik je to uvek posle izbora radio u Istanbulu gde je rođen i gde je započeo svoju političku karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turski mediji: Erdogan ispred lidera opozicije na predsedničkim izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2023

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan osvojio je najviše glasova posle 25 odsto prebrojanih glasačkih listića na danas održanim predsedničkim izborima, preneli su tamošnji mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.