Erdogan ne prestaje: Makron se izgubio, mora da bude pregledan

Izvor: B92, 25.Okt.2020, 17:14

Erdogan ne prestaje: Makron se izgubio, mora da bude pregledan

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je kritikovao predsednika Francuske Emanuela Makrona zbog odnosa prema muslimanima rekavši da se "izgubio".

U subotu je Erdogan rekao da Makron ima problem sa muslimanima i da mu treba "mentalna provera", zbog čega je Pariz povukao svog ambasadora iz Ankare.

"Prvi čovek Francuske se izgubio. Nastavlja o Erdoganu ceo dan. Pogledajte prvo sebe i kuda idete. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rekao sam juče u Kajseriju da je on slučaj i da stvarno mora da bude pregledan", rekao je Erdogan u Malatiji, prenosi Rojters.

Makron je ovog meseca proglasio rat protiv "islamističkog separatizma" za koji veruje da zahvata neke muslimanske zajednice u Francuskoj.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdoan: Makron se izgubio

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2020

ISTANBUL - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan ponovo je danas kritikovao predsjednika Francuske Emanuela Makrona zbog njegovog odnosa prema muslimanima rekavši da se "izgubio".

Nastavak na Nezavisne Novine...

ERDOGAN NE PRESTAJE SA UVREDAMA! Sultan ponovo preti Makronu: On se totalno "izgubio"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020

U subotu je Erdogan rekao da Makron ima problem sa muslimanima i da mu treba "mentalna provera", zbog čega je Pariz povukao svog ambasadora iz Ankare...Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je danas kritikovao predsednika Francuske Emanuela Makrona zbog njegovog odnosa prema muslimanima rekavši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Erdogan: Makron je slučaj i da stvarno mora da bude pregledan

Izvor: Vostok.rs, 26.Okt.2020, 13:35

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je kritikovao predsednika Francuske Emanuela Makrona zbog njegovog odnosa prema muslimanima rekavši da se "izgubio". "Prvi čovek Francuske se izgubio. Nastavlja o Erdoganu ceo dan. Pogledajte prvo sebe i kuda idete. Rekao sam juče u Kajseriju da je...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.