Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdoan: Amerikanci nisu ispunili obećanje

ISTANBUL - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan izjavio je danas da SAD nisu ispunile svoje obećanje da će iz regiona sirijske granice ukloniti pripadnike kurdske milicije, te najavio da će ovo pitanje iznijeti na sastanku sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom naredne sedmice.
Pogledaj vesti o: Turska,   Sirija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Erdogan: SAD nije ispunio obećanje o Siriji uoči razgovora s Trumpom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Nov.2019

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je da SAD nije ispunio obećanje da će iz regiona sirijske granice ukloniti pripadnike kurdske milicije, te najavio da će ovo pitanje iznijeti na sastanku sa američkim predsjednikom Donaldom Trumpom naredne sedmice. Prije mjesec danas Turska je pokrenula...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.