Efes hoće Teodosića samo ako raskine sa Klipersima

Izvor: RTS, 25.Dec.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efes hoće Teodosića samo ako raskine sa Klipersima

Turski Efes pokušaće da dovede kapitena košarkaške selekcije Srbije Miloša Teodosića samo pod uslovom da raskine ugovor sa Los Anđeles Klipersima.
Direktor Efesa Alper Jilmaz izjavio je da Teodosićev dolazak u Istanbul nije lako ostvariv zbog ugovora sa NBA ligašem.

"Da bismo doveli Teodosića mora prvo da ga Klipersi otpuste. Sada ne razmišljamo o tome, ali ako bude >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slobodan razmotrićemo. Trenutno, nije realno", rekao je Jilmaz za turske medije.
Teodosić ove sezone nema veliku minutažu u Klipersima, nepunih sedam minuta u proseku po meču, i u tom periodu beleži 3,2 poena i 2,1 asistenciju.
Od prošle godine je u Los Anđelesu, a ranije je igrao za moskovski CSKA, Olimpijakos, FMP iz Železnika i Borac iz Čačka.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.