Izvor: RTS, 10.Avg.2020, 12:16

Dragović pregovara o prelasku kod Mihajlovića u Bolonju

Austrijski fudbaler srpskog porekla Aleksandar Dragović pregovara o prelasku u Bolonju kod trenera Siniše Mihajlovića, tvrdi Gazeta delo sport.
Kako se navodi, sportski direktor Bolonje Valter Sabatini već dugo želi 29-godišnjeg defanzivca, kome ugovor sa Leverkuzenom ističe sledeće godine, pa se nada da je sada pravi trenutak za transfer.

Nedavno se spominjalo da je Dragović blizu selidbe u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turski Trabzon, a spekulisalo se i o njegovoj želji da pojača Crvenu zvezdu, klub za koji navija.
Dragović je karijeru počeo u bečkoj Austriji, a potom je nastupao za Bazel, Dinamo Kijev i Lester.
Za reprezentaciju Austrije odigrao je 80 utakmica.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Miha kvari posao Zvezdi, Srbin stiže u Seriju A?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020

Defanzivac na ceni...Austrijski fudbaler srpskog porekla Aleksandar Dragović pregovara o prelasku u Bolonju kod trenera Siniše Mihajlovića, tvrdi Gazeta delo sport...Kako se navodi, sportski direktor Bolonje Valter Sabatini već dugo želi 29-godišnjeg defanzivca, kome ugovor sa Leverkuzenom ističe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.