Izvor: RTS, 17.Jun.2021, 14:55

Brnabićeva sa Erdoganom, bliski odnosi dve države

Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se u Antaliji sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom. Na sastanku su konstatovani bliski odnosi dve države, koje se zasnivaju na prijateljstvu dva predsednika.
Turski predsednik Erdogan je premijerki Srbije preneo da se raduje poseti Aleksandra Vučića, koja bi trebalo da usledi u narednom periodu.

Premijerka Srbije je zahvalila na donacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Turske tokom pandemije.
Na sastanku se razgovaralo o ekonomskoj saradnji, kao i o zajedničkim infrastrukturnim projektima, te saradnji u kulturi.
Predsednica Vlade Srbije u Turskoj učestvuje na Samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Svako svog Gebelsa brani

Izvor: Danas, 17.Jun.2021

Najpre je ujutru, uživo u programu jedne od režimskih televizija, premijerka Ana Brnabić vidno zabrinuta rekla da su njeno srce, duša i mozak u Briselu, uz predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, prilikom prvog susreta sa premijerom Kosova Albinom Kurtijem u procesu zvanom "dijalog" između dve...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.