Izvor: RTS, 04.Dec.2021, 22:03

Bomba pronađena ispod vozila iz Erdoganove pratnje

Turske obaveštajne službe osujetile su pokušaj napada na predsednika te zemlje Redžepa Tajipa Erdogana, prenose turski mediji.
Eksplozivna naprava pronađena je ispod policijskog vozila koji je obezbeđivao skup podrške Erdoganu u gradu Sirtu na jugoistoku zemlje.

Bomba, koja je pronađena uoči samog početka mitinga, ubrzo je deaktivirana, a istraga je u toku.
Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi Si-En-En Turk, Nakon što su dva policajca u poslednjem trenutku primetile bombu ispod vozila iz Erdoganove pratnje, uviđajne ekipe su uzele otiske prstiju osumnjičenih na ekpslozivnoj napravi i vozilu. 
Zamenik predsednika Partije pravde i razvoja Hamza Dag rekao je za da je cilj bio da se osujeti Erdoganov miting u Sirtu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osujećen pokušaj napada na Erdogana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2021

Turske obaveštajne agencije sprečile su danas napad na predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, tako što su otkrile i demontirale bombu postavljenu ispod policijskog automobila koji je pratio šefa države tokom posete gradu Sirta na istoku zemlje...Kako su saopštile lokalne vlasti, bomba je otkrivena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pronađena bomba ispod automobila Erdoganovog obezbeđenja

Izvor: Radio 021, 04.Dec.2021

Turske obaveštajne službe osujetile su pokušaj napada na predsednika te zemlje Redžepa Tajipa Erdogana, prenose turski mediji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.