Blace domaćin Balkanskog kadetskog prvenstva u šahu

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Jan.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blace domaćin Balkanskog kadetskog prvenstva u šahu

Od 24. do 25. marta 2018. u Blacu će se održati Balkansko prvenstvo u šahu za kadete. Očekuje se učešće više od 120 mladih šahista iz Bugarske, Turske, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije kao i prisustvo brojnih visokih stranih delegacija.

Promoter prvenstva je prvakinja Srbije u šahu Sandra Đukić, a prvenstvo će proglasiti otvorenim predsednik Šahovskog saveza centralne >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Srbije.

Dodela organizacije Balkanskog prvenstva Blacu je veliko priznanje za šahovske radnike u Blacu kao i potvrda visoke reputacije i rejtinga koji šahovski klub „Jastrebac“ iz Blaca uživa u šahovskom svetu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.