Bizarno: Bali-beg nerođenom sinu otvorio instagram

Izvor: Tracara.com, 04.Mar.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarno: Bali-beg nerođenom sinu otvorio instagram

Burak Özçivit najpoznatiji je po ulozi Bali-bega u seriji Sulejman veličanstveni, no poslednjih meseci pažnju medija – i obožavatelja – češće privlači privatnim životom, nego poslovnim uspesima. Turski glumac tako je sada šokirao fanove kada je nerođenom sinu otvorio profil na Instagramu. Naime, Burakova supruga, glumica Fahriye Evcen, porodiće se u aprilu, ali to ih nije sprečilo da krenu u skupljane pratilaca za naslednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << kome će nadenuti ime Karan. Njegov profil već ima skoro 80 000 pratilaca. Obožavatelji smatraju da je Burak dečaku otvorio profil samo kako bi na njemu zaradio, dok je on to navodno učinio kako bi ga zaštitio od lažnih profila koje bi ljudi mogli otvarati nakon što se rodi. Upravo se to i dogodilo, pa je odmah niklo na desetine lažnih naloga posvećenih dečaku. View this post on Instagram A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Dec 5, 2018 at 12:15am PST Inače, čini se da je ovo praksa među turskim poznatim ličnostima: Gizem-Hakan Hatipoglu otvorila je nalog kćerki Lili po rođenju i već je prati 75 hiljada ljudi, dok su Alişan i Buse Varol dobili nalog za sina Buraka 19 dana pre njegovog rođenja.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

BIZARAN trend: Burak Ozčivit OVO URADIO za NEROĐENOG SINA

Izvor: Story, 04.Mar.2019

Burak Ozčivit najpoznatiji je po ulozi Bali-bega u seriji “Sulejman veličanstveni”, ali poslednjih meseci pažnju medija – i obožavatelja – češće privlači privatnim životom, nego poslovnim uspesima. Turski glumac tako je sada šokirao fanove kada je nerođenom sinu otvorio profil na Instagramu....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.