Avion se raspao na tri dela: Uhapšen kapetan

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2020, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion se raspao na tri dela: Uhapšen kapetan

Turske vlasti uhapsile su kapetana aviona kompanije Pegazus Erlajns, koji je početkom februara skliznuo sa piste na aeroderomu Sabiha Gokčen u Istanbulu, kada su poginule tri osobe Turske vlasti uhapsile su kapetana aviona kompanije Pegazus Erlajns, koji je početkom februara skliznuo sa piste na aeroderomu Sabiha Gokčen u Istanbulu, kada su poginule tri osobe, javila je agencija Anadolija. Ovaj avion na putu od Izmira za Istanbul skliznuo je sa mokre piste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << udario u obližnji nasip, a trup mu se raspao na tri dela.PROČITAJTE JOŠ - Putnici BRIŠU KRV s lica, nekoliko ljudi jeca, a svi su u šoku: UZNEMIRUJUĆI snimci sa istanbulskog aerodroma posle nesreće (VIDEO) Nakon nezgode ispitana su dva pilota, a jedan od njih, kapetan Mahmut Arslan je uhapšen, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen kapetan aviona koji se raspao na tri dela

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 00:15

Ankara -- Turske vlasti uhapsile su kapetana aviona kompanije Pegazus Erlajns, koji je skliznuo sa piste na aerodromu u Istanbulu, kada su poginule tri osobe...Ovaj avion je početkom februara na putu od Izmira za Istanbul skliznuo je sa mokre piste na aerodromu Sabiha Gokčen u Istanbulu, udario u obližnji...

Nastavak na B92...

HAPŠENJE U TURSKOJ: Priveden kapetan aviona koji se raspao na tri dela!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2020

Turske vlasti uhapsile su kapetana aviona kompanije Pegazus Erlajns, koji je početkom februara skliznuo sa piste na aeroderomu Sabiha Gokčen u Istanbulu, kada su poginule tri osobe, javila je agencija Anadolija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.