Akcija policije u BiH: Uhapšen Turčin, doveden u vezu sa teroristima!

Izvor: BKTV News, 02.Jun.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija policije u BiH: Uhapšen Turčin, doveden u vezu sa teroristima!

Jedna osoba, koja se dovodi u vezu sa teroristima, uhapšena je danas u Bosni i Hercegovini, u zajedničkoj akciji Službe za poslove sa strancima, OBA i MUPSBK.

Inspektori Službe za poslove sa strancima, u saradnji s pripadnicima Obaveštajno bezbednosne agencije, na području Novog Travnika locirali su i uz asistenciju policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona priveli M.K. državljanina Turske, koji predstavlja pretnju po nacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sigurnost BiH.

Stranom državljaninu je doneseno rešenje o proterivanju sa zabranom ulaska i boravka na teritoriji BiH u periodu od 4 godine, te je stavljen pod nadzor u imigracioni centar Službe za poslove sa strancima.

Navedena osoba predstavlja pretnju javnom redu i nacionalnoj sigurnosti BiH i dovodi se u vezu s krivičnim delom terorizam.

Služba za poslove sa strancima preduzima potrebne mere i radnje s ciljem udaljenja M.K. s teritorije BiH.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.