Aca Lukas progovorio o pomirenju sa Sonjom

Izvor: Tracara.com, 15.Okt.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas progovorio o pomirenju sa Sonjom

Nedavno se pojavila informacija da su se Aca Lukas i Sonja Vuksanović pomirili nakon luksuznog putovanja u Turskoj. Slavi pevač se sada oglasio ovim povodom i otkrio šta je prava istina. U nedavnom intervjuu Lukas je priznao da se jeste pomirio sa Sonjom, ali dodaje da to ne znači da su u emotivnoj vezi. “Nismo se mi nešto svađali. Bivši supužnici treba da imaju normalan odnos zbog dece. U emotivnoj vezi nismo i nećemo biti! >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Bezveze je da se čovek vraća na staro”, kratko je ispričao Lukas. On je i ovom prilikom progovorio o novoj sezoni Zvezda Granda i otkrio zbog čega nije u žiriju. “Da mi nedostaju Zvezde Granda, verovatno bih još bio tamo. Previše godina sam bio član žirija, umorio sam se. Nije to bila ta žar i ne bih bio tako dobar, da sam ostao, a kažu da sam bio. Trebala mi je promena i odmor”, zaključio je Vuksanović, piše Svet.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aca Lukas smatra da je bezveze vraćati se na staro!

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2018

Pevač Aca Lukas često je u žiži javnosti zbog raznoraznih dešavanja, a kako su se nedavno pojavili natpisi o njegovom pomirenju sa bivšom suprugom Sonjom, odlučio je da progovori. Naime pevač smatra de je bezveze vraćati se na staro...Pojavila se informacija da su se Aca Lukas i Sonja Vuksanović...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.