#canyoumakeit16: Avantura svetskih razmera praznih džepova

Izvor: Prva.rs, 10.Dec.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#canyoumakeit16: Avantura svetskih razmera praznih džepova

Ne. To je potpuna neistina. Red Bull će da dokaže da su za avanturu svetskih razmera potrebni samo avanturistički duh i snalažljivost. Jedino pitanje je - CAN YOU MAKE IT?
#CANYOUMAKEIT16 je deo globalnog projekta brenda Red Bull, koji ima za cilj da pokaže snagu ljudskog duha, snalažljivost i kreativnost: kako proputovati Evropu sa pasošem i 24 Red Bull limenke. Vreme je da pokažete ko ste. Konkurs je otvoren!
Do 14.02.2016. snimite video clip koji pokazuje zašto je baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << vaš dream team dorastao ovom izazovu i prijavite se na www.redbullcanyoumakeit.com. Dakle, pasoš, 24 Red Bull limenke, 3 heroja i petlja – to je sve što je potrebno za ovu avanturu.
Video prijava će biti postavljena na javno glasanje, a timovi koji osvoje najviše glasova – postaju finalisti. Na kraju, specijalni žiri bira dve ekipe koje će predstavljati Srbiju na ovom takmičenju i koje 12. aprila 2016. kreću na avanturu svetskih razmera praznih džepova – bez novca, kartica, mobilnih telefona. Sedam dana snalaženja od kontrolne tačke do kontrolne tačke, od zadatka do zadatka, i menjanje limenki Red Bulla za sve – hranu, smeštaj, transport do sledeće destinacije... Krajnji rezultat tima će se zasnivati na odgovorenim izazovima, rešenim zadacima i broju pratilaca na društvenim mrežama.

Deluje nemoguće? Onda niste materijal za ovaj izazov! Ali, ako vas ipak svrbe tabani i pale vam se lampice, znajte da je tokom prethodnog takmičenja čak 100 timova uspelo da doživi iskustvo iz snova, od nabavljanja ulaznica za utakmicu Lige šampiona do leta u privatnom avionu.
Imate ekipu sa faksa koja je dorasla ovom izazovu? Hit the Road!
Detaljnije informacije o konkursu na www.redbullcanyoumakeit.com

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Red Bull Can You Make It − avantura života

Izvor: Studnel.com, 10.Dec.2015

Na proputovanju po Evropi timovi će koristiti isključivo limenke Red Bulla kao valutu. Srbiju će na ovom takmičenju predstavljati dva tima odabranih na osnovu glasova publike i panela sudija. Odabrani timovi na put kreću sa jedne od polaznih tačaka u Evropi − Barselona, Firenca, Berlin, Edinburg...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.