Zlatibor se sprema sa letnju sezonu

Izvor: S media, 29.Mar.2011, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatibor se sprema sa letnju sezonu

Turistički poslenici Zlatibora sumiraju rezultate vrlo uspešne zimske sezone i počinju sa pripremama za narednu letnju turističku sezonu stavljajući akcenat na promociju svoje ponude na sajmovima u okruženju.

Turistička organizacija Zlatibora imala je prošle sedmice zapažen nastup na jubilarnom 20. Medjunarodnom sajmu turizma u Budvi (METUBES) gde je predstavila ponudu ovog planinskog turističkog centra za letnju sezonu.

"Sa poslovnim partnerima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na METUBES-u smo se dogovorili da tokom aprila ili maja predstavnici turističke privrede Crne Gore i tamošnji novinari posete Zlatibor kako bi se na licu mesta upoznali sa našim prirodnim lepotama i kvalitetom usluga", potvrdio je danas Darko Djurović, direktor Turističke organizacije.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.