Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 14:31

Vučić sutra u Briselu na prvom Samitu o nuklearnoj energiji

Prvi samit o nuklearnoj energiji, koji organizuju Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) i Belgija, biće održan sutra u Briselu, a učestvovaće i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić 21. i 22. marta na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Briselu 20. i 21. marta 2024. godine, gde će učestvovati na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji, koji organizuju Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) i Kraljevina Belgija, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić u Briselu na prvom Samitu o nuklearnoj energiji (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Mar.2024, 08:06

Prvi samit o nuklearnoj energiji, koji organizuju Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) i Belgija, održava se danas u Briselu, a na njemu učestvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.