VIDEO: Hotel u kojem vas svi mogu gledati dok ste u wc-u

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Hotel u kojem vas svi mogu gledati dok ste u wc-u

Novi hotel u Berlinu umesto zidova na toaletima, prema čudnom dizajnu, ima staklene zidove.

Hotel Bikini Berlin ima 10 spratova i prolaznicima pruža neobične prizore gostiju, i to direktan pogled u toalete njihovih soba.

Nakon što su prolaznici na socijalne mreže postavili fotografije gostiju kako koriste toalet, hotel je stavio upozorenje gostima i to rečima: "Molimo budite oprezni, ne gledaju samo majmuni", jer se u blizini hotela nalazi zoološki vrt.

Na veb stranici hotela objavljen je tekst koji tvrdi da hotel svojim gostima pruža poseban doživljaj boravka u ugodnim sobama, i da su usluge hotela visoko profesionalne.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Za poseban doživljaj: Hotel u kojem vas svi mogu gledati dok ste u toaletu

Izvor: Svet, 31.Jul.2014

Novi hotel u Berlinu umesto betonskih zidova na toaletima, prema čudnom dizajnu, ima staklene. Hotel Bikini Berlin ima 10 spratova i prolaznicima pruža neobične prizore gostiju, i to direktan pogled u toalete njihovih soba. Na veb stranici hotela objavljen je tekst koji tvrdi da hotel svojim gostima...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.