Izvor: Blic, 30.Sep.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustupa se 1,8 MILIJARDI EVRA POTRAŽIVANJA od pravnih lica

Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik ponudila je na ustupanje uz naknadu portfelj nominalne vrednosti veće od milijardu evra koji čine potraživanja osam banaka u stečaju a u istu svrhu u ime i za račun Republike Srbije ponuđena su i potraživanja prema pravnim licima čija je nominalna vrednost 772,7 miliona evra, objavljeno je danas.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj muka: Bez problematičnih kredita banaka koje su godinama u stečaju

Izvor: B92, 30.Sep.2019

Beograd -- Agencija za osiguranje depozita objavila je oglas za ustupanje portfelja potraživanja uz nadoknadu osam banaka u stečaju kao i potraživanja kojima AOD upravlja...Oglas je objavljen u ime i za račun Republike Srbije u ukupnom iznosu od 1,82 milijardi evra...Ministar finansija u Vladi Republike...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.