Preminula zvezda čuvene serije Saved by the bell VIDEO

Izvor: B92, 01.Feb.2021, 21:29

Preminula zvezda čuvene serije "Saved by the bell" VIDEO

Glumac Dastin Dajmond, najpoznatiji po tome što je igrao Semjuela "Skriča" Pauersa u sitkomu "Saved bi the Bell" umro je u 44. godini od posledica raka pluća.

Kako prenosi TMZ glumčev predstavnik je izjavio da je Dastin umro u ponedeljak ujutro. Popularni glumac umro je samo nekoliko nedelja posle završetka prvog kruga hemoterapije nakon što mu je dijagnostikovan 4. stadijum raka pluća.

Dastin Dajmond rođen je 7. januara 1977. godine u Kaliforniji. Pored glume >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bavio se i stendap komedijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminuo Dastin Dajmond, popularni Skrič iz serije Zvono kao spas

Izvor: N1 televizija, 01.Feb.2021

Glumac Dastin Dajmond koji je igrao Skriča u pouparnoj TV seriji iz devedesetih "Zvono kao spas", preminuo je u 44. godini od raka, saopštio je njegov menadžer Rodžer Pol.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.