Izvor: Blic, 07.Apr.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UZMI RAČUN I POBEDI" Stiglo više od 7,5 miliona koverata, premija STAN U BEOGRADU

Više od 7,5 miliona koverti je u konkurenciji za nagrade u prvom izvlačenje drugog kruga nagradne igre "„Uzmi račun i pobedi", glavna nagrada je stan u Beogradu, a u direktom prenosu na RTS-u izvlače se i dobitnici 12 automobila "fijat 500L" i 20 vaučera za kupovinu tehnike u "Tehnomaniji" i robe široke potrošnje u prodajnim objektima DIS-a.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UZMI RAČUN I POBEDI" Evo kome je Filip Krajinović doneo STAN U BEOGRADU

Izvor: Blic, 07.Apr.2018

Premiju u prvom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "„Uzmi račun i pobedi", stan od 52 kvadrata u beogradskom naselju Braće Jerković, osvojila je Katarina Stevanović iz Svrljiga. Baš njen koverat je iz bazena sa više od 7,5 miliona koverti izvukao mladi teniser Filip Krajinović. Direktom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.