Izvor: Blic, 08.Feb.2022, 00:00

UDARIO DEVOJKU (17) FLAŠOM U GLAVU: Muškarac (30) iz Šapca uhapšen zbog nasilja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, uhapsili su Č. S. (30) iz okoline ovog grada, osumnjičenog da je 6. februara fizički napao sedamnaestogodišnju bivšu devojku, tako što je udario staklenom flašom u glavu, nanevši joj lake telesne povrede, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šabac, uhapšen zbog sumnje da je napao devojku

Izvor: RTS, 08.Feb.2022

Policija u Šapcu uhapsila je osumnjičenog da je sedamnaestogodišnju bivšu devojku udario staklenom flašom u glavu i naneo joj lakše povrede. . Uhapšen je Č. S. (1992) iz okoline Šapca, zbog sumnje da je 6. februara fizički napao sedamnaestogodišnju bivšu devojku,...

Nastavak na RTS...

Šapčanin uhapšen jer je devojku flašom udario u glavu

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2022

Policija u Šapcu uhapsila je Č.S. (30) iz okoline ovog grada osumnjičenog da je 6. februara fizički napao sedamnaestogodišnju bivšu devojku.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.