U Francuskoj nude sobe na drveću

Izvor: gDestinacija.com, 26.Jul.2011, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Francuskoj nude sobe na drveću

U oblasti Mezido-Kano, na severozapadu zamlje, u trendu je nova hotelska ponuda, a to su sobe smeštene visoko na drveću, preneli su francuski mediji. Za tek venčane, medeni mesec na drvetu i nije tako romantična stvar, ali zaljubljenici u prirodu u ovakavom načinu "odsedanja u hotelu" pronalaze čari, iako nema struje i tekuće vode. Da bi se došlo do "apartmana" mora se proći kroz "hodnik" načinjen od užadi. Sobe su veoma jednostavne - spavaća >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << soba i kupatilo u jednoj prostoriji. "Nije glamurozno, ali je slatko", rekla je jedna turistkinja, a Mišel, koji je ovde došao "na dve noći" sa suprugom, dodaje : "Pravo povezivanje sa prirodom. Mir i tišina. Upravo ono što vam je potrebno da pobegnete od grada i iskusite pravi odmor". Vlasnik ovog neobičnog hotelskog lanca Erve Mezerek je iznenađen koliko turista želi da, umesto u pravim hotelima, odsedne u ovim kućicama na drveću. "Čak i kada je hladno ili pada kiša, gosti žele da ostanu u svojim sobama na drveću. Kao da je to njihovo gnezdo", rekao je on.Izvor: B92

Nastavak na gDestinacija.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letujte kao ptice, u gnezdu na drvetu (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Jul.2011

U francuskoj oblasti Mezido-Kano, na severozapadu zamlje, u trendu je nova hotelska ponuda - sobe smeštene visoko na drveću.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.