Izvor: Blic, 16.Jan.2020, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp PRETI Evropi carinama na automobile ZBOG IRANA

Američka administracija zapretila je da će uvesti carinsku taksu od 20 odsto na uvoz automobila iz Evrope, ako Velika Britanija, Francuska i Nemačka zvanično ne optuže Iran za kršenje nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, preneo je Vašington post izjavu neimenovanog evropskog zvaničnika.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp ponovo zapretio: Evropa mora da optuži Iran

Izvor: B92, 16.Jan.2020

Vašington -- Američka administracija zapretila je da će uvesti carinsku taksu od 20 odsto na uvoz automobila iz Evrope...Kako su naveli, takse će biti uvedene ako Velika Britanija, Francuska i Nemačka zvanično ne optuže Iran za kršenje nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, preneo je Vašington...

Nastavak na B92...

Tramp prijeti Evropi zbog Irana

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2020

VAŠINGTON - Američka administracija zaprijetila je da će uvesti carinsku taksu od 20 odsto na uvoz automobila iz Evrope, ako Velika Britanija, Francuska i Njemačka zvanično ne optuže Iran za kršenje nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, prenio je "Washinton Post" izjavu neimenovanog ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.