Izvor: Blic, 14.Okt.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Kaznili bismo sebe obustavom prodaje oružja Rijadu

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi Sjedinjene Američke Države "kaznile same sebe" ako bi obustavile prodaju vojne opreme Saudijskoj Arabiji, čak iako se dokaže da je saudijski novinar Džamal Kašogi ubijen u konzulatu te zemlje u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp najavio „tešku kaznu“ za Rijad zbog ubistva Kašogija

Izvor: Danas, 14.Okt.2018

Američki predsednik je kazao kako ne želi blokirati prodaje vojne opreme i naoružanja Saudijskoj Arabiji. Članak Tramp najavio „tešku kaznu“ za Rijad zbog ubistva Kašogija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Tramp: Kaznili bismo sebe obustavom prodaje oružja Rijadu

Izvor: B92, 14.Okt.2018

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi Sjedinjene Američke Države "kaznile same sebe" ako bi obustavile prodaju vojne opreme Saudijskoj Arabiji..."Zaista mislim da bismo kaznili sami sebe ako bismo to uradili", rekao je Tramp novinarima u Beloj kući i dodao "čak iako se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.