Izvor: Blic, 01.Sep.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA U JAKOVU Čeoni sudar dva vozila, ima poginulih

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto iza 20 časova dogodila u beogradskom naselju Jakovo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća u Jakovu, poginula starija žena

Izvor: RTS, 01.Sep.2019

Jedna starija žena je poginula, a dve osobe su povređene u ulici Prote Stamatovića u Jakovu gde se dogodila teška saobraćajna nesreća. . Do nesreće je došlo oko 20.20 sati u sudaru "golfa" sa registracijom Rume i "forda"...

Nastavak na RTS...

TEŠKA NESREĆA U JAKOVU: Jedna osoba poginula, dve teško povređene!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2019

Teška saobraćajna nesreća desila se večeras u Jakovu nadomak Beograda oko 20 časova, a u pitanju je čeoni sudar dva vozila

Nastavak na Kurir...

POD DEJSTVOM ALKOHOLA IZAZVAO ČEONI SUDAR Devojke koje su sinoć povređene u NESREĆI KOD JAKOVA puštene na kućno lečenje

Izvor: Blic, 02.Sep.2019, 16:54

Dve devojke koje su sinoć povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Jakovo, nakon dijagnostike puštene su na kućno lečenje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.