Izvor: Blic, 29.Mar.2024, 13:54

Srbija zemlja partner međunardonog sajma privrede u Banjaluci

Počastvovan sam što ću imati priliku da otvorim Međunarodni sajam u Banjaluci sledeće nedelje, i na Panelu predstavim potencijale za dodatno unapređenje ekonomskih odnosa sa BiX. Najvažnije je da ćemo predstaviti Srbiju na međunarodnom planu, ne samo kao centar regiona nego i kao važnu i prepoznatljivu destinaciju u ovom delu Evrope, rekao je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je danas održao sastanak sa Stašom Кošarcem, zamenikom predsedavajuće Saveta ministara BiH i ministrom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Momirović: Srbija zemlja partner Međunarodnog sajma privrede u Banjaluci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2024

Ministar trgovine Tomislav Momirović izjavio je da je počastvovan što će imati priliku da sledeće nedelje otvori Međunarodni sajam u Banjaluci i na Panelu predstavi potencijale za dodatno unapređenje ekonomskih odnosa sa BiH.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.