Izvor: Blic, 11.Jan.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularan prijem za šampione AUTO-MOTO I KARTING SPORTA

Proglašenje šampiona u auto-moto i karting sportu održano je večeras u organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije (SAKSS) i Moto savezom Srbije (MSS). U čast šampiona i još jedne uspešne godine za AMSS, veliki broj visokih zvaničnika, gostiju iz zemlje i inostranstva okupio se u Belexpo centru u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS nagradio šampione auto-moto i karting sporta FOTO

Izvor: B92, 11.Jan.2019

Proglašenje šampiona u auto-moto i karting sportu održano je u petak uveče u organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije (SAKSS) i Moto savezom Srbije (MSS)...U čast šampiona i još jedne uspešne godine za AMSS, veliki broj visokih zvaničnika,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.