Soba za jogu na aerodromu u San Francisku

Izvor: gDestinacija.com, 01.Feb.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soba za jogu na aerodromu u San Francisku

Prošli ste aerodromsko obezbeđenje i potrebno vam je da se malo rastegnete i meditirate? Aerodrom u San Francisku ima rešenje. Soba za jogu na aerodromu u San Francisku, ima prigušena svetla i plave zidove, a nudi putnici koji su pod stresom da se relaksiraju. "Koliko je nama poznato ovo je prva soba za jogu na nekom aerodromu", rekao je Rojtersu zvaničnik aerodroma Majkl Mekaron.Prema njegovim rečima, ideja za sobu na novootvorenom Terminalu >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << 2 potekla je od jednog putnika. Direktor aerodroma Džon Martin nazvao je sobu, otvorenu prošle sedmice, "skokom u pružanju putnicima mogućnosti da se rekalsiraju i dekompresuju u sopstvenom ritmu". Zvaničnici na aerodromu tvrde da soba već privlači veliku pažnju putnika, a da je posećuju i jogini.Izvor: Mondo

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Antistres soba na aerodromu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2012

Za putnike pod stresom, aerodrom u San Francisku otvorio je sobu za jogu koja će putnicima „pružiti mogućnost da se relaksiraju i dekompresuju u sopstvenom ritmu“.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.