Izvor: Blic, 04.Mar.2021, 16:38

Slobodan Milutinović Snajper PUŠTEN NA SLOBODU nakon kriminalističke obrade

Slobodan Milutinović zvani Snajper iz Novog Sada i osoba čiji su inicijali G.N. iz Novih Ledinaca, koji su juče uhapšeni na području Jahorine, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, rekao je Srni portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Neven Kramer.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodan Milutinović pušten iz pritvora

Izvor: Danas, 04.Mar.2021

Slobodan Milutinović "Snajper" iz Novog Sada i lice čiji su inicijali G.N. iz Novih Ledinaca, koji su juče uhapšeni na Јahorini, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, rekao je Srni portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Neven Kramer.

Nastavak na Danas...

Slobodan Milutinović Snajper pušten na slobodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021

Novosađanin Slobodan Milutinović Snajper i G. N. iz Novih Ledinaca pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, potvrdio je Neven Kramer, portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo za bosanski "Avaz"..On je dodao da su državljani Srbije juče bili privedeni na kriminalističku obradu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.