Izvor: Blic, 17.Jun.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinod SPC o događajima u Crnoj Gori 26. juna

Situacija u Crnoj Gori posle najnovijih događaja vezanih za predlog zakona o verskim zajednicama i najavu oduzimanja imovine Srpske pravoslavne crkve biće tema sednice Svetog arhijerejskog sinoda SPC, koja će se održati u Beogradu 26. juna, saznaje Tanjug u Patrijaršiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinod SPC o događajima u Crnoj Gori 26. juna

Izvor: RTS, 17.Jun.2019

Situacija u Crnoj Gori posle najnovijih događaja u vezi sa predlogom zakona o verskim zajednicama i najavom oduzimanja imovine Srpske pravoslavne crkve biće tema sednice Svetog arhijerejskog sinoda SPC, koja će se održati u Beogradu 26. juna, saznaje Tanjug u Patrijaršiji. ...

Nastavak na RTS...

MILO PROTIV SVETOG SAVE: Ovo su najznačajnije svetinje Srpske pravoslavne crkve koje bi da otme Crna Gora (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Jun.2019, 16:01

Povodom Predloga zakona crnogorske vlade kojim se predviđa podržavljenje imovine Srpske pravoslavne crkve do 1918. godine, donosimo spisak samo najznačajnijih srpskih manastira i crkava u Crnoj Gori koje se mogu naći na udaru novog zakona o slobodi vjeroispovjesti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.