Sicilija: Odmor na najboljim plažama Italije

Izvor: Blic, 17.Feb.2015, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sicilija: Odmor na najboljim plažama Italije

Onlajn portal za putovanja "SuperOdmor.rs" i danas je za vas pripremio specijalnu ponudu. Avionski prevoz i 6 noćenja u polupansionu na Siciliji koštaće vas 519 evra po osobi, umesto standardnih 549. Polazak je zakazan za 11. maj.

Ne propustite današnju ponudu i rezervišite svoje mesto na sajtu Superodmor.rs.

Sicilija je jedno od najvećih ostrva Mediterana koje je pod velikim uticajem grčke arhitekture i umetnosti. Glavni grad je Palermo, peti po veličini grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Italiji.

Plaže na Siciliji važe za najbolje italijanske plaže, a čak šest njih je nagrađeno plavom zastavicom. Najpopularnije su Mondello Lido, Lido di Mortelle, Lido Mazzar i Giardini-Naxos.

Od atrakcija ne bi trebalo da propustite Gradsku katedralu, manastir San Đovan delji Eremiti, crkvu Sv. Katalda, Normansku palatu i mnoge druge.

Više informacija potražite OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.