Izvor: Blic, 18.Jun.2021, 09:01

Sedam domaćih filmova koje svaki tinejdžer MORA DA POGLEDA

Preteško je svrstati bilo koji srpski film samo u jednu uzrasnu grupu. Pored toga što šalju važne poruke, srpski filmovi obiluju replikama koje se prepliću generacijama, pa čak ponekad i pomognu u nekim nebitnim situacijama (muvanju devojaka). Pored sjajnih tema za razgovor, nekolicina njih oslikava tinejdžersko doba koje je svakome od nas dobro poznato, naročito kada je reč o upadanju u neprilike i komične situacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

REPLIKE KOJE SE PREPLIĆU GENERACIJAMA! Sedam domaćih filmova koje svaki tinejdžer u Srbiji mora da pogleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021

Listu od 7 filmskih ostvarenja koji su sjajni za dokonu tinejdžersku nedelju - uz društvo i pivo..Preteško je svrstati bilo koji srpski film samo u jednu uzrasnu grupu. Pored toga što šalju važne poruke, srpski filmovi obiluju replikama koje se prepliću generacijama, pa čak ponekad i pomognu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.