Sajam lova,ribolova i seoskog turizma

Izvor: Objava, 18.Okt.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam lova,ribolova i seoskog turizma


Сајам лова,риболова и сеоског туризма

ТРСТЕНИК - И ове године по четврти пут у трстеничкој хали спортова,одржава се Сајам лова,риболова и сеоског туризма. Организатори су Ловачко удружење Трстеник, Туристичка организација и ООСР "Петар Спасојевић из Трстеника. Покровитељ ове манифестације је општина Трстеник. Према речима директорке Туристичке организације Трстеник Марије Чомагић овогодишњи Сајам по броју излагача и по броју посетиоца надмашио је претходне.
„Прошлогодишњи сајам окупио је 34 излагача из области лова, риболова, сеоског и ловног туризма, старих заната и домаће радиности. Циљ нам је да ове године сајам и по квалитету и квантитету превазиђе прошлогодишњи. У излагачком делу представиће се произвођачи опреме за лов и риболов и опреме за уређење екстеријера угоститељских објеката, представници сеоског и ловног туризма, ловачка и риболовачка удружења, туристичке организације, туристичке агенције, удружења грађана из области домаће радиности и старих заната, средње школе и факултети“, рекла нам је Марија Чомагић.
Пратећи део програма чиниће стручна предавања, културно-уметнички садржаји, изложбе фотографија и препарата дивљачи, радионице и додела годишњих признања из области лова. Песмом и игром програм поводом свечаног отварања употпунило је КУД " Запис" из Пејовца и етно вокална група "Голубице.
Драган Ивановић