Izvor: Blic, 31.Jul.2020, 10:04

SZO: Postepeno ukidati mere za međunarodna putovanja, odrediti prioritete

Svetska zdravstvena organizacija poručila je državama širom sveta da bi trebalo da postepeno ukidaju mere za međunarodna putovanja, na osnovu temeljne procene rizika, a da bi prioritet trebalo da daju hitnim slučajevima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SZO: Ukidati mere za međunarodna putovanja, odrediti prioritete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2020

Svetska zdravstvena organizacija ( WHO ) poručila je državama širom sveta da bi trebalo da postepeno ukidaju mere za međunarodna putovanja, na osnovu temeljne procene rizika, a da bi prioritet trebalo da daju hitnim slučajevima...SZO je preporučila da prioritet treba da budu putovanja zbog hitnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SZO O RELAKSIRANJU OGRANIČENJA MEĐUNARODNIH PUTOVANJA Odluke da se temelje na proceni rizika, prioriteti hitni slučajevi

Izvor: Kurir, 31.Jul.2020

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) juče je saopštila kako bi zemlje trebale postepeno da relaksiraju mere ograničenja međunarodnih putovanja, kako te odluke trebaju temeljiti na proceni rizika i da prioritet trebaju biti hitni slučajevi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.