Izvor: Blic, 18.Maj.2022, 08:21

SUMNJIVE POSLOVNE BAZE Novi pokušaji obmane srpskih privrednika

U toku je novi pokušaj obmane privrednika u Srbiji. Poslednjih dana, na adrese privrednika im stižu koverte sa uplatnicama i uputstvom da u roku od pet dana uplate novac radi upisa u registar, odnosno takozvanu "Poslovnu bazu". Aleksandar Trifunović, savetnik udruženja Zaštitnik privrednika i preduzetnika Srbije kaže za N1 da je u ovom slučaju sporno što u dokumentima koji se šalju privrednicima i od kojih se traži novac, ne piše da je promocija kompanije, ili da je to za marketinške svrhe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi pokušaj prevare privrednika po starom receptu

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2022

Poslednjih dana na adrese privrednika stižu koverte sa uplatnicama i uputstvom da u roku od pet dana uplate novac radi upisa u registar, odnosno takozvanu "Poslovnu bazu".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.