Putujte besplatno uz pomoć drugih ljudi

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2016, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putujte besplatno uz pomoć drugih ljudi

Air Canada je pokrenula sopstvenu "crowdfunding" platformu koja putnicima nudi još jedan način za finansiranje svojih putovanja.

Generalno, "crowdfunding“ platforme omogućavaju običnim ljudima da sufinansiraju određenu ideju ili proizvod drugih ljudi bilo tako što će kasnije učestvovati u budućem profitu ili se iz čisto altruističkih razloga pomaže nekome, kao što je to ovde slučaj – ko ima dobru ideju za putovanja pruža mu se pomoć tako što se participira u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njegovim troškovima.

Online servis "Embarq“ omogućava putnicima da postave fotografije ili video materijale kako bi što bolje predstavili svoju molbu za prikupljanje sredstava u nameri da odu do željene destinacije.

Embarq ne naplaćuje nikakvu nadoknadu za novac prikupljen na ovaj način koji se kasnije pretvara u poklon karticu i koristi za letove kanadske aviokompanije, izbor mesta za sedenje i nadoknadu za prtljag.

Nijedna druga aviomopanija na svetu ne nudi sličan proizvod. Selma Filali, direktora marketinga Air Canada-e izjavila je da sve više i više njihovih postojećih klijenata kupuje poklon kartice kako bi pomogli svojim prijateljima i rođacima da ostvare svoja putovanja iz snova, a sav novac koji putniku legne na njegovu karticu je u potpunosti njemu na raspolaganju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.