Približava se Big Snow Festival na Kopu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2012, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Približava se Big Snow Festival na Kopu

Interesovanje za jedan od najznačajnijih evropskih zimskih muzičkih festivala "Big Snow Kop", koji će se ove godine od 19. do 25. marta održati na Kopaoniku, sve više raste. Organizatori su se potrudili da privuku mlade ljude, pa su aranžmani za šestodnevan boravak sa ski-pasom i ulaznicom vrlo povoljni.

Od stranih izvođača Big Snow Kop će obeležiti elektro dvojac Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms Dynamite, kao i čuveni Freestylers. Na festivalu će nastupiti i vodeći domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izvođači kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitschme, Eyesburn, Deca Loših muzičara, Vroom, BeatShakers, Groovyman i mnogi drugi.

Kopaonik je trenutno prekriven snegom i predviđa se da će ga biti do kraja aprila. Ukoliko zatreba, nov sistem za veštačko osneživanje, pokriće više od 80 odsto kapaciteta ski-centra.

Za sve posetioce festivala šestodnevni ski-pas sa 60 odsto popusta iznosi 39 evra. U prodaji su i ulaznice po promo cenama do 15. marta, kako za pojedinačne dane (od 490 - 1.990 dinara) tako i trodnevne (2.990 dinara), četvorodnevne (3.990 dinara) i sedmodnevne (4.990 dinara), dok će cena ulaznica na samom festivalu biti i do 50 odsto veća, u zavisnosti od festivalskog dana.

Festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.