Izvor: Blic, 23.Jun.2021, 09:00

Predstavnik Rusije u Eu: Mnogih NE BI BILO NA KARTI SVETA da nije bilo SSSR

Mnoge evropske zemlje, koje danas ruše memorijalne centre podignute u slavu pobedničkih sovjetskih ratnika iz Drugog svetskog rata, ne bi ni postojale na karti sveta da nije bilo odlučujućeg doprinosa S S SR u pobedi protiv nacizma, poručio je juče stalni predstavnik Ruske Federacije u EU Vladimir Čižov na seminaru o 80-oj godišnjici napada nacističke Nemačke na Sovjetski savez.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu obeležen istorijski datum

Izvor: Aleksinac.net, 23.Jun.2021

Povodom 80 godina od napada na SSSR, bez objave rata Nemačkog Rajha, u Nišu je danas održana velika svečanost povodom ovog važnog istorijskog datuma. Grad Niš je bio domaćin predstavnicima bratske Ruske Federacije, koje je predvodio Nj. E. A. Bocan- Harčenko, ispred Ambasade RF u Beogradu. U...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.