Pegazusom letite do Istanbula za 49,99 evra

Izvor: Mondo, 26.Dec.2012, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pegazusom" letite do Istanbula za 49,99 evra

Turska aviokompanija "Pegazus erlajns" od februara naredne godine uspostaviće avionske linije za Beograd i Sarajevo.

Karte "Pegazus erlajnsa" na relaciji Beograd - Istanbul puštene su u prodaju, a cena povratne avionske karte iznosi 49,99 evra.

Let na ovoj relaciji počeće od 1. februara 2013. godine, prenosi FENA. Prema sadašnjem rasporedu, letovi iz Beograda u tursku prestonicu biće mogući utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Putnicima će nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dolaska u Istanbul biti ponuđeni i transfer letovi za prestonicu Ankaru, Adanu, Bodrum, Dalaman, Elazig, Gaziantep, Hataj, Izmir...

Ovu odluku, kako javlja agencija Anadolija, kompanija je donela u okviru širenja mreže i povećanja broja destinacija na koje će avioni Pegazus Erlajnsa od početka naredne godine leteti.

Među planiranim destinacijama ovog avioprevoznika nalazi se i Sarajevo, a prvi avioni trebalo bi u glavni grad Bosne i Hercegovine da slete u februaru naredne godine. "Pegazus erlajns" je u skladu sa planovima za proširenje flote naručio 100 aviona tipa "erbas".

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.