Izvor: Blic, 11.Jan.2020, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTEST "1 OD 5 MILIONA" "Ne treba nam izborni cenzus od tri odsto"

Protest "1 od 5 miliona" održava se večeras u Beogradu 58. put. Učesnici su se okupili na platou kod Filozofskog fakulteta, a najavljena je šetnja centralnim gradskim ulicama do RTS-a i potom do zgrade Predsedništva Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu

Izvor: RTS, 11.Jan.2020

U Beogradu je održan 58. protest "Jedan od pet miliona". Učesnici protesta šetali su do Predsedništva Srbije. . Građani su se okupili na Platou ispred Filozofskog fakulteta, a obratila im se organizatorka protesta Valentina...

Nastavak na RTS...

PROTEST "1 OD 5 MILIONA" "Ne treba nam izborni cenzus od tri odsto" (VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Jan.2020

Protest "1 od 5 miliona" održao se večeras u Beogradu 58. put. Učesnici su se okupili na platou kod Filozofskog fakulteta, gde su centralnim gradskim ulicama prošetali do RTS-a i potom do zgrade Predsedništva Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.